Cuba bayangkan, rasakan dan andai-andaikan diri you berjaya alami keajaiban rezeki seawal 10 hari bermula dari sekarang…

Alhamdulillah, Hajar tahu... Akak paksa diri untuk buat tahajud dan sedekah. MasyaAllah, ikutkan semalam sales tak masuk sangat. Tapi last minit akak tekad sedekah RM1. Dan Allah datangkan rezeki RM10. Betul la dik. Sekarang, nak tekad sedekah lebih lagi. Doakan akak istiqamah.

DilaOnline Seller

Tak perlu tunggu 10 hari pun. 1 hari pun boleh dapat keajaiban rezeki dalam hidup jika Allah izinkan seperti mana yang Puan Dila alami.

So, pernahkah diri you...

Rasa ragu-ragu dalam hati time doa kat Allah? You wonder is it Allah makbulkan ke tak doa segala hajat rezeki yang diimpikan?

Nak putus asa dalam perbaiki tahap rezeki dan tertanya-tanya “apsal susah sangat aku nak ubah situasi rezeki aku”?

Alami segala macam bebanan emosi hingga ia menyebabkan rezeki punya payah, susah nak datang melekat kat diri you?

Jika jawapannya adalah ya, ketahuilah you are not alone.

You nak berubah,
Hidup jadi lebih baik,
Dapat jadikan diri magnet rezeki,
Mudah buat amal kebaikan,
Setting the right mindset dalam jemput rezeki,
Berimpian hutang selesai dan hidup bebas hutang,
Diri lebih tenang, happy dan positif,
Serta berjaya buat rezeki duit yang banyak dan berkat…

Tetapi disebabkan you risau tak menentu tentang rezeki esok hari dan sekarang ni pun asyik fikir macam mana nak survive dalam hidup, you jadi serabut hingga stuck, tak tahu nak buat apa untuk jemput keajaiban rezeki?

Then, this is for you.

So, are you ready?

I nak dedahkan “The Real Secret Formula” bagaimana you boleh mula BERTINDAK BUAT LANGKAH PERTAMA dalam mengakses potensi rezeki yang luas dan tak terbatas seperti mana kejayaan mereka di atas.

Jika mereka yang dah baca pun boleh APPLY DENGAN MUDAH dan DAPAT RESULT, maka you pun pasti boleh DAPAT APA SAJA REZEKI YANG DIRI INGINKAN. Of course, dengan izin-Nya.

Kerana, “keajaiban rezeki hanya terjadi bila kita mula buat langkah pertama.” Bak kata omputih, “the journey of a thousand miles begins with first step.”

Maka, I nak bongkarkan Ebook…

Apa ilmu keajaiban rezeki yang you dapat dalam ebook?

1

Ketahui apakah 7 aset rezeki yang orang berjaya peroleh unlimited rezeki miliki. And you too can have it as well (page 3).
2

Rezeki tu apa sebenarnya? Fahami definisi sebenar tentang rezeki. Takdelah sempit fikir rezeki tu hanya semata-mata duit je (page 8).
3

Kenali 2 Jenis Rezeki Yang Mahu Diraih (page 9). Bila dah kenal, senang nak fokus untuk buatkan diri dikejar-kejar rezeki yang diinginkan.
4

Strategi #1 : Zikir Jernihkan Aliran Rezeki Masuk (page 12). Zikir ni nampak je simple, namun belum tentu semua orang buat. Walhal inilah zikir yang Allah dah janjikan kelebihannya.
5

Strategi #2 : Solusi Bagi 5 Punca Utama Rezeki Terhalang Untuk Datang (page 15). Lagi-lagi punca pertama. Kebanyakan orang tak aware yang dia selalu buat hingga menyebabkan rezekinya sendiri terhambat.
6

Strategi #3 : Fokus Jemput Rezeki Duit (page 23). Inilah jawapan buat mereka yang selalu tertanya kenapa dah minta rezeki melimpah tetapi belum dapat rezeki duit yang banyak.
7

Strategi #4 : Bagaimana ‘Beli’ Rezeki Impian Yang Diri Inginkan Dengan 3 Amalan? (page 27). Dah la 2 amalan pertama dapat 'beli' apa saja rezeki yang kita inginkan tanpa gunakan duit pulak tu.
8

Strategi #5 : 6 Formula Yang Terbukti Dapat Langsaikan Hutang (page 34). Dan ianya adalah formula yang dikongsi oleh ibu kepada penulis sendiri. Iaitu bagaimana Umi boleh langsaikan hutang kereta RM61,000 dalam masa 4 tahun 6 bulan.
9

Strategi #6 : Pintu Pembuka Rezeki (page 39). Ramai orang stuck, tak tahu nak buat apa dalam menarik rezeki melimpah datang kat dia sebab dia tak miliki kunci untuk buka pintu ni.
10

Strategi #7 : Benih Seru Rezeki Melimpah (page 41). Tambah pula, 'benih' ni jika betul-betul 'dibaja' setiap hari, ia dapat bantu kurangkan anxiety. Siapa yang miliki emosi negatif, lagilah rezeki acah-acah segan nak datang.
11

Dah Usaha Segala Macam, Dah Beramal, Tetapi Belum Berhasil. Apa Lagi Yang Boleh Dibuat? Dapatkan jawapannya dalam Strategi #8 (page 43).
12

Strategi #9 : 10 Checklist Mula Fokus Raih Unlimited Rezeki (page 46). Tak tahu nak mula strategi yang mana untuk jemput rezeki? List ini memudahkan kita untuk praktis step by step. At least, hidup jadi teratur sebab next tahu dah nak buat apa.

Impak rezeki dalam hidup lepas baca dan apply ilmu ebook ini?

Saya sentap dengan ebook ni. Alhamdulillah, BERJAYA UBAH MINDSET saya. SENANG BANGUN TAHAJUD. Saya follow Hajar lama dah kat Facebook. Saya ni malas baca sikit. Tengok Hajar follow Ippho Santosa & Yusuf Mansur. Saya pun peminat mereka berdua. Saya fikir bila Hajar tulis ebook, confirm Hajar ambik point-point penting dalam buku Ippho Santosa & Yusuf Mansur. Untuk rezeki, saya target settelkan hutang dan bebas dari semua hutang kereta, PTPTN dan TEKUN pada tahun ini.

Muzhaffar Ra'ilTraining Provider

Basically, Ebook 9 Strategi Capai Unlimited Rezeki sangat lengkap as module for those yang hilang arah, stuck dan give up dalam jemput rezeki. Benda basic yang mudah hadam yang semua orang kena tahu dan faham. Lepas tu, buat. Good job, Hajar. Ebook ni boleh baca habis less than 30 minit je. Compare we gonna to read banyak-banyak buku untuk simplified kannya. Love it too much!

Lidya HanimFreelancer

Akak masih dalam fasa disiplinkan diri. Untuk istiqamah, memang tak mudah. So, tengah struggle untuk istiqamah. Baca ebook ni, Alhamdulillah banyak ilmu yang akak dapat. Bab paling akak suka ialah TULIS TARGET DENGAN BETUL. Sebab selama ni tak tulis pun. Bab CARA DOA tu pun akak suka. Memang nak sangat BELAJAR SENI BERDOA. Thanks Hajar for the great ebook dan sangat bermanfaat pada akak.

Eryn WongOnline Seller

Jujur cakap yang semua strategi Hajar tulis dalam ebook, Sarah buat. Yang pasti, MY LIFE GET BETTER dari sudut KEWANGAN, BISNES. Especially HAPPINESS. Walaupun ada masa bisnes down, I'm still happy. Bila bisnes up, lagi laaa happy. Kesabaran Sarah pun dah up satu level, jarang melenting. I BELIEVE through this hardship, Allah will make my life better and better. Thanks Hajar, BANYAK GILA INSPIRASI Sarah dapat.

SarahNewbie Bisnes

Starting of the day is everything of the day - ini REMINDER PENTING yang dapat bila baca Ebook ni. Sebab orang berjaya yang peroleh unlimited rezeki adalah orang yang punya rutin pagi yang tersendiri. They own their morning. Lepas tu, saya JADI MAKIN FAHAM TENTANG APA BENTUK REZEKI YANG DIRI NAK. Kalau nak duit, doa je dengan jelas nilai duit yang kita nak, cara macam mana kita dapat duit tu. Serius, SKRIP DOA YANG DIBERI MEMANG TERBAIK.

Izwah Saaiddutdin.IT & Mind Programmer

Bukan itu saja, bayangkan dan rasakan yang diri you...

1

Berjaya miliki dan amalkan ilmu (proven proses) yang hasilkan result. Iaitu diri capai apa saja hajat rezeki yang diimpikan dalam hidup.
2

Jelas, faham dan mula bertindak buat langkah pertama untuk access potensi rezeki yang luas dan alami keajaiban rezeki.
3

Dapat tingkatkan tahap keyakinan kat Allah. You makin yakin yang bila berdoa minta kat Allah, Allah pasti makbulkan doa you.
4

Makin positif, tenang dan happy berbanding pada tahun sebelumnya. Sebab you tahu dah macam mana nak fokus jemput rezeki duit yang banyak dan berkat.
5

Mampu bina copywriting/skrip doa makbul untuk segala macam impian, hajat dan rezeki supaya Allah tak bisa menolak segala permintaan diri you.
6

Berjaya develop 7 aset rezeki yang jadi asbab you sentiasa miliki unlimited rezeki tanpa henti umpama sungai yang sentiasa mengalir dalam hidup. Insya Allah.

“Wow, seriously saya nak juga alami keajaiban dan miliki unlimited rezeki dalam hidup! Berapa harga ebook ni?”

Bayangkan ilmu pasal rezeki ni I kumpul dengan pergi belajar, berguru dan selalu ulang-alik beli buku-buku rezeki best-seller di Jakarta sejak tahun 2014 sebagai usaha untuk I sampaikan semula pada you.

I boleh kata I habiskan more than RM10,000 untuk belajar ilmu yang ada. Sebab I tahu ilmu adalah pembuka pintu rezeki, penutup pintu kebodohan.

Crazy isn’t?

But I can say, I berada di satu level yang I pun tak pernah sangka. Yet, I still continue untuk belajar. Yalah, makin belajar makin jahil. Punya banyak lagi ilmu rezeki yang kita semua tak tahu!

And let me tell you yang nilai sebenar ebook ini adalah sebanyak…

RM397!

“Weh, gila mahal nak dapatkan ebook ni!”

Yeah, I know. Itu kan nilai sebenar. Of course, I tak nak you bayar that amount. Gila apa? That’s why you cuma perlu laburkan…

RM397
Cuma RM129 saja!

Okay ke okay?
Nak lagi diskaun?
Ini last untuk you…

RM129
RM89 saja!

(Jimat RM40)

Cop, tunggu dulu!
I nak beri TAWARAN ISTIMEWA jika you dapatkan Ebook ni sekarang…
Nilainya bukan RM89, tetapi…

RM89
RM69 saja!

(Jimat RM60)

Namun, tawaran istimewa ini TERHAD untuk 50 ORANG SAJA. Siapa cepat dia dapat, okay?

“Nice! Err, tapi… What if saya dapatkan ebook 9 Strategi Capai Unlimited Rezeki ni, tak juga jadi? Sama je macam ebook ni di luar sana.”

Kerana itu, jaminan wang dipulangkan 100%.

If for any reason, you tak puas hati dengan content ebook, rasa ebook ni tak beri apa-apa manfaat sedikit pun atau you tak peroleh hasil rezeki yang diinginkan lepas apply ilmu dalam ebook selama 30 hari, you can PM me directly and I will refund duit you 100%.

Teruja nak dapatkan Ebook 9 Strategi Capai Unlimited Rezeki sekarang?

Then, picit button di bawah untuk milikinya dan masukkan kupon diskaun HappyRezeki 

Tempah Ebook Di Sini

Pilihan untuk mengubah situasi rezeki sentiasa terletak di tangan you. Selamat buat pilihan dengan mudah dan gembira.

Selesaikan masalah tahap rezeki you yang biasa-biasa sekarang. Jangan biarkan lama-lama, nanti boleh jadi barah. Orang lain dah berlari jemput rezeki, you masih lagi merangkak.

Nak alami keajaiban rezeki dalam hidup?
Then, ebook ini boleh “ajar” diri you.

Bertindak hari ini atau SEKARANG juga. Serius, you sebenarnya tiada pilihan melainkan scroll di bawah untuk dapatkan ebook SEKARANG juga.